Collega's aan het woord

Verhalen van
onze werknemers

Jouw toekomstige collega’s vertellen over het werken bij AVZ-Group.                                                         
Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij AVZ-Group? Onze collega’s vertellen je er alles over!

AVZ

Sabine Welman | Duurzaamheids-manager

Lees hier het verhaal van Sabine

Hoe ben je bij AVZ gekomen?
Ik heb verschillende stappen gemaakt, in 2008 ben ik als Management Trainee gestart, toen in 2010 doorgegaan met een project: combineer zonne-energie met onze producten. Vervolgens in 2012 op de Marketing afdeling gaan werken in per 2021 doorgegroeid als Duurzaamheidsmanager.
Hoe ziet je functie eruit?
In mijn functie ben ik in het begin voornamelijk bezig geweest om samen met de directie een duurzaamheidsstrategie op te zetten.  Zo zijn we binnen 1 jaar al gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder – niveau 3.  Daarnaast zijn er veel meer duurzaamheidsinitiatieven die er natuurlijk lopen die ik dagelijks aan het oppakken ben.
Wat is de uitdaging in jouw werk?
Duurzaamheid is overal in de organisatie te vinden, dus zijn er ontzettend veel projecten die eigenlijk vandaag opgepakt moeten worden. De uitdaging is tijd. Iedereen is ‘druk’ met zijn/haar eigen werkzaamheden, en dan is het een uitdaging om medewerkers te vinden die in projecten mee kunnen werken om onze duurzaamheid te vergroten.
Wat doen we bij AVZ waar je het meest trots op bent?
De directie van AVZ-Group heeft duurzaamheid opgenomen als 1 van onze 4 belangrijke pijlers in het strategisch plan, waardoor dit onderwerp de juiste tijd en aandacht krijgt. 

Myr Diepstraten | Meewerkend Voorman

Lees hier het verhaal van Myr

Hoe ziet je functie eruit?
Ik ben verantwoordelijk voor de volledige logistieke operatie. Dat wil zeggen dat ik zorg voor alles wat er binnen komt, alles wat uit gaat en alles daar tussen in. Hierbij kun je denken aan export, bewerkingen, stock control, order picken en packen en inkomende goederen controleren. Daarbij geef ik leiding aan een team van 4 tot 8 personen.  
Wat is de uitdaging in jouw werk?
Voor mijn werk is het van belang dat er snel geschakeld wordt tussen verschillende afdelingen en dat ik de juiste mensen weet te benaderen om alles zo snel mogelijk te verwerken. Dat is de uitdaging in mijn baan.
Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt bij AVZ?  
Ik ben verhuisd van Reflex naar Caralu. Hierbij hebben we de werkvloer volledig opnieuw ingericht. Ik ben van vervangend voorman gegroeid naar een vaste leidinggevende, waarbij ik een duidelijk aanspreekpunt ben geworden voor inkoop, verkoop en de medewerkers in mijn team die op de vloer rondlopen.
Welke kernwaarde van AVZ past het beste bij jou en waarom?  
Ik vind het plezier op de werkvloer heel belangrijk. Op die manier krijg ik met de helft zoveel mensen dubbel zoveel werk verricht.

Oanh Ho | Leerling Logistiek Medewerker

Lees hier het verhaal van Oanh

Hoe ziet je functie eruit?
Ik leer op school en ik werk hier in de praktijk. Dat is heel erg fijn, want daardoor kan ik wat ik op school leer gelijk in de praktijk toepassen. Soms is het lastig en weet ik nieuwe dingen nog niet, maar als ik hulp vraag willen mijn collega’s me altijd helpen.
Wat is de uitdaging in jouw functie?
De nieuwe dingen die ik leer zijn in het begin altijd een uitdaging, toch lukt het vaak uiteindelijk wel. En zoals ik net al zei kan ik een collega gelukkig altijd om hulp vragen.
Wat doen we bij AVZ waar je het meest trots op bent?
Dat we hier gelijk aan elkaar zijn. Ik ben in opleiding maar iedereen ziet mij gewoon als een volwaardig medewerker. Dat maakt de sfeer zo fijn. Ik wil daarom ook heel graag bij AVZ blijven na mijn opleiding.
Welke kernwaarde van AVZ past het beste bij jou en waarom?
Respectvol samenwerken. Iedereen helpt elkaar wanneer we hulp aan elkaar vragen, we zijn allemaal gelijk aan elkaar en we kunnen met elkaar lachen.

Berrie Wijnands | Teamleider Customer Service

Lees hier het verhaal van Berrie

Waarom heb je voor Caralu gekozen?
Het technische programma en de werksfeer spraken me aan. Verder is Caralu een kleine afdeling binnen een grotere organisatie (AVZ). Dit is voor mij een goede keuze geweest, want ik werk hier inmiddels al bijna 18 jaar.      
Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt bij Caralu?
Op persoonlijk vlak heb ik mezelf sterk kunnen ontwikkelen bij Caralu. In 2005 ben ik met veel enthousiasme begonnen aan de functie van verkoop binnendienst medewerker. Mede door het volgen van enkele trainingen en opleidingen ben ik doorgegroeid naar teamleider verkoop.
Wat doen we bij Caralu waar je het meest trots op bent?
Het meest veelzeggend is misschien wel dat we enorm veel vaste en trouwe klanten hebben. Dit jaar bestaat Caralu 45 jaar. Sommige klanten zijn al ongeveer vanaf het eerste uur klant! Ik ben trots dat we dit met ons team en de bijbehorende inzet voor elkaar hebben gekregen.    
Hoe werken we bij Caralu aan plezier op de werkvloer?
Plezier in het werk is een MUST, anders houd je het geen 18 jaar vol denk ik. We hebben een leuk op elkaar ingespeeld team waar een dolletje op zijn tijd er absoluut bij hoort.

Iris van de Kerkhof | Medewerker Customer Service

Lees hier het verhaal van Iris

Hoe ben je bij AVZ gekomen?
Toen ik opzoek was naar nieuw werk zag ik de functie voorbij komen op Indeed. Ik heb toen een gesprek gehad met mijn teamleider Sabine, waarna ik nog steeds heel enthousiast was. Uiteindelijk ben ik in maart gestart en werk ik hier met veel plezier in een leuk team.
Waarom heb je toen voor AVZ gekozen?
Ik had een aantal punten die ik belangrijk vond in een nieuwe baan. Naast de inhoud van de baan vond ik de reisafstand heel belangrijk. Ik kan in een kwartiertje naar AVZ toe fietsen en dat vind ik ideaal! Daarnaast vind ik het heel fijn dat je hier op flexibele tijden kan binnen komen en dat er dagelijks fruit voor je klaar ligt.  
Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt bij AVZ?
De werkzaamheden en het team vind ik hier echt heel erg leuk. Ik zit daardoor ook goed op mijn plekje waardoor ik persoonlijk gegroeid ben. Ik ben namelijk veel opener geworden.
Wat doen we bij AVZ waar je het meest trots op bent?
Op het werk creëren we gezamenlijk een goede sfeer. Bijvoorbeeld doordat we op dinsdag lekker een kopje soep met elkaar eten. Daarnaast doen we jaarlijks een teamuitje en dat zorgt natuurlijk ook voor een goede sfeer in de groep.  

SunStock Holland

Wout-Jan Seppenwoolde | Medewerker Customer Service

Lees hier het verhaal van Wout-Jan

Waarom heb je voor SunStock gekozen?
Toen ik opzoek was naar een baan wilde ik mezelf heel graag verder ontwikkelen op een binnendienst afdeling in de verkoop. Ik kwam de vacature van SunStock tegen en SunStock leek me een leuk bedrijf omdat er gewerkt wordt met een klein en hecht team.
Hoe ziet je functie eruit?
Ik ben samen met twee andere collega’s werkzaam als Medewerker Customer Service. Hiervoor heb ik veel contact met onze klanten en leveranciers. Daarnaast bevestig ik orders en stel ik offertes op.
Wat is de uitdaging in jouw werk?
De uitdaging in mijn werk zit in het contact met de klant. We willen er heel graag voor zorgen dat we de klanten tevreden houden en dat we ze zo snel mogelijk van dienst zijn.
Welke kernwaarde van SunStock past het beste bij jou en waarom?
Een van onze kernwaarden is de klant centraal stellen. Ik vind het heel belangrijk dat we de klant zo goed mogelijk helpen. Wanneer de klant iets niet begrijpt proberen we het altijd op een andere manier uit te leggen, zodat de klant hiermee verder kan. Op deze manier kunnen we onze klant tevreden houden. Wanneer de klant tevreden is, ben ik dat ook!

Bram Hoogendoorn | Logistiek Medewerker

Lees hier het verhaal van Bram

Waarom heb je voor SunStock gekozen?
Omdat ik in het gesprek een hele goede indruk van het bedrijf kreeg. Alles werd goed aan me uitgelegd. Dat die klik er is vind ik heel belangrijk en die leek er ook zeker te zijn. Deze is er gelukkig nog steeds!
Hoe ziet je functie eruit?
Ik zorg ervoor dat de uitgaande orders voor de volgende dag af zijn. Ik ben voornamelijk bezig met de verschillende onderdelen, doeken en plissédeuren. Ik verantwoordelijk voor de afdeling onderdelen en hiervoor stuur ik mijn collega’s aan. Verder ben ik bezig met het laden van vrachtwagens . 
Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt bij SunStock?
Ik kan in ieder geval zeggen dat ik bij SunStock een stuk volwassener ben geworden. Omdat ik veel verantwoordelijkheden krijg heb ik ook geleerd om mijn verantwoordelijkheid te nemen. Ik vind de bedrijfsvoering heel interessant en daarom probeer ik me af en toe (een klein beetje) te bemoeien met verschillende processen in andere takken van het bedrijf.
Hoe werken we bij SunStock aan plezier op de werkvloer?
Bij SunStock voelt het team toch wel echt als een soort familie. Er wordt veel gelachen en ik denk ook dat dat de reden is dat we als bedrijf goed lopen. Er is gewoon een goede sfeer en wanneer die sfeer in het geding komt wordt er alles aan gedaan om dat weer te herstellen. 

Candy Karman | Medewerker Customer Service

Lees hier het verhaal van Candy

Waarom heb je voor SunStock gekozen?
Tijdens het gesprek had ik snel door dat het een leuk, gezellig en hecht team is. Er zit veel afwisseling in het werk, waardoor ik iedere dat een nieuwe uitdaging heb. Extra pluspunt is dat ik maar 5 minuten hoef te rijden om bij SunStock te komen!
Hoe ziet je functie eruit?
Ik heb een afwisselende functie. Met ons team proberen we de klanten van SunStock zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik draag daar aan bij door middel van telefonisch en schriftelijk contact met onze klanten. Ook komen de klanten ook wel eens langs op kantoor. Dan drinken we samen een kop koffie en hebben we tussendoor een gezellig praatje. Naast het contact met de klant heb ik administratieve werkzaamheden als het bevestigen van orders, offertes opstellen en het werwerken van retouren, embalage en reparaties.
Wat doen we bij SunStock waar je het meest trots op bent?
Bij SunStock bieden we service aan de klant. Hier zijn we elke dag weer mee bezig en iedereen draagt hier op zijn of haar eigen manier aan bij. Dit maakt mij een trotse medewerker!
Welke kernwaarde van SunStock past het beste bij jou en waarom?
Plezier op de werkvloer vind ik het beste passen bij SunStock. Waarom? Omdat het iedere dag een feestje is om te werken! Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk, mijn collega´s gaan allemaal respectvol met elkaar om.

Tuncay Eryol | Meewerkend voorman

Lees hier het verhaal van Tuncay

Hoe ben je bij Sunstock gekomen?
Een collega heeft mij voorgesteld bij SunStock. Ik ben toen bij SunStock op gesprek gekomen en van beide kanten was er een klik. Die klik is er nog steeds, want inmiddels ben ik hier al bijna 12 jaar werkzaam!
Hoe ziet jou functie eruit?
Ik ben werkzaam als Meewerkend Voorman. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen. Hiervoor start ik de dag met het indelen en controleren van de bezetting binnen de werkplaats. Waar nodig geef ik sturing aan mijn collega’s en ik plan de transporten in.
Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt bij sunstock?
In 2010 ben ik gestart bij SunStock. Ik had toen drie jaar ervaring. Ik ben begonnen als magazijnmedewerker en ik heb het gehele proces binnen het magazijn meegemaakt. Uiteindelijk ben ik in 2018 doorgestroomd naar de functie van Meewerkend Voorman.
Hoe werken we bij sunstock aan plezier op de werkvloer?
We zijn een klein team waarin we goede samenwerking tussen de collega’s heel belangrijk vinden. Hiermee zorgen we allemaal voor een leuke sfeer binnen het bedrijf.

Danny Harmsen | Accountmanager

Lees hier het verhaal van Danny

Hoe ziet je functie eruit?
Ik heb een buiten-binnendienstfunctie en dus verantwoordelijk voor de sales in de buitendienst, maar omdat ik ook ervaring heb in de binnendienst spring ik wel eens bij.
Wat is de uitdaging in jouw werk?
Plezier hebben in wat ik doe, een fijne samenwerking met mijn collega’s en het voorop stellen van de klant.  Een van onze kernwaarden is het centraal stellen van de klant. Dit is mijn hoofddoel, een kort, maar best complex doel.
Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt bij SunStock?
In 2010 ben ik begonnen met het wegwerken van de administratieve achterstand. Tevens sprong ik af en toe bij in het magazijn. We zijn maar een klein clubje, dus wanneer je ervaring en kennis op doet krijg je steeds meer taken en verantwoordelijkheden. Dit heeft er voor gezorgd dat ik de kans kreeg te starten als Accountmanager.
Wat doen we bij SunStock waar je het meest trots op bent?
In de loop der jaren hebben we in Nederland een groot en gevarieerd klantenbestand opgebouwd en zijn we steeds meer gegroeid. Onlangs hebben we een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd en onze klanten zijn erg positief over het product dat we leveren, ons bedrijf en de medewerkers. Hier doen we hard ons best voor en ik ben er trots op dat we dit ook terug krijgen van de klant! 

Smits Rolluiken & Zonwering

Mik van Bergen | Inkoop Assistent

Lees hier het verhaal van Mik

Waarom heb je voor Smits gekozen?
Tijdens het sollicitatie gesprek kreeg ik direct de indruk dat er bij Smits plek was voor jonge werknemers met nieuwe ideeën. De sfeer was in het eerste gesprek meteen goed. 
Hoe ziet jouw functie eruit?
Als Medewerker Inkoop zorg ik ervoor dat de materialen tijdig binnen komen zodat de productielijn niet verstoord of opgehouden wordt. Dagelijks ben ik daarvoor bezig met het bestellen van goederen, onderhoud ik het contact met leveranciers en het beheren van het inkoopproces. Samen met mijn collega’s zorg ik voor het voorraad beheer. We reduceren de voorraad, doen tellingen en bepalen de locaties voor de voorraad.
Wat is de uitdaging in jouw werk?
Zoals net al benoemd zorg ik ervoor dat de materialen op tijd binnen komen bij onze productie afdeling. Hierin ligt de grootste uitdaging in mijn werk.
Welke kernwaarde van Smits past het beste bij jou en waarom?
Respectvol samenwerken vind ik heel belangrijks. Iedereen werkt hard aan de gezamenlijke doelen en er heerst nauwe samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Daarnaast is er altijd tijd voor een praatje, een grapje of een serieus gesprek tussen de collega’s. Dit zorgt echt voor een familiaire sfeer en daarom ga ik elke dag vrolijk naar mijn werk.

Agnieszka Trzebiatowska | Administratief Medewerker

Lees hier het verhaal van Agnieszka

Hoe ben je bij Smits gekomen?
Ik zag de vacature online via Indeed en de werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden die Smits mij kon bieden spraken me heel erg aan. Ik heb daarom gelijk gereageerd en al snel werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Uiteindelijk heb ik twee hele fijne gesprekken gehad waarbij er vanuit beide kanten een klik was.
Waarom heb je voor Smits gekozen?
Toen ik bij Smits op sollicitatiegesprek kwam viel de sfeer binnen het bedrijf mij gelijk op. De sfeer is hier heel erg informeel. Ik heb een administratieve functie en daar ligt mijn kracht. Ook was dicht bij huis werken voor mij een heel groot pluspunt.
Hoe werken we bij Smits aan plezier op de werkvloer?
Plezier creëren we met collega's onderling. Een geintje op z'n tijd moet kunnen en dat gebeurt ook veel. Daarnaast zorgt Smits regelmatig voor een personeelsfeest en dat is zeker goed voor de teambuilding en goede sfeer op de werkvloer.
Hoe ziet je functie eruit?
Ik heb een heel veelzijdige functie. Als Administratief Medewerker ben je veel bezig met papieren en dat vind ik super leuk. Ik controleer en registreer de inkomende en uitgaande goederen. Hiervoor communiceer ik veel met collega’s van verschillende afdelingen. Dat maakt het werk erg gezellig.

Corvin van Gestel | Teamleider Logistiek / Productie

Lees hier het verhaal van Corvin

Hoe ben je bij Smits gekomen?
In 2021 kreeg ik te horen dat de organisatie waar ik toen voor werkte de deuren ging sluiten. Toen ik opzoek was naar een nieuwe baan kwam ik de vacature van Smits tegen en heb ik meteen een motivatiebrief geschreven en mijn cv ingediend. Na twee gesprekken waren beide partijen enthousiast en ben ik gestart als Teamleider Screens.
Waarom heb je toen voor Smits gekozen?
Ik ben 23 jaar lang werkzaam geweest in de microchipindustrie. Ik was daarom heel erg toe aan een nieuwe uitdaging. Ik vind mezelf redelijk handig en daarom leek het me wel wat om bij Smits een team te leiden voor een product waar ik nog veel over moest leren.
Hoe ziet je functie eruit? 
Zoals ik net al aangaf ben ik nu teamleider van de afdeling Screens. Ik stuur mijn medewerkers aan en daarbij ben ik verantwoordelijk voor het behalen van de juiste kwaliteit, kwantiteit en de ontwikkeling van mijn medewerkers.
Wat is de uitdaging in jouw werk?
Bij Smits hebben we veel verschillende nationaliteiten binnen het bedrijf. Dit zorgt soms ook voor verschillen in de cultuur van medewerkers. Ik zie het als een uitdaging om daar op een goede manier mee om te gaan, zodat we elkaar begrijpen en op een respectvolle manier samenwerken.

Hylas

Bart Langeveld | Logistiek Medewerker

Lees hier het verhaal van Bart

Waarom heb je voor Hylas gekozen?
Ik had nog nooit van het bedrijf gehoord en de branche was voor mij nieuw. Elst was voor mij prima te bereiken. De doorslag was voor mij echt dat ik bij Hylas uitzicht kreeg op een vaste baan.  
Wat is de uitdaging in je werk?
Ik boek de rollen die aangeleverd worden in, sorteer ze en sla ze op in de stellingen van het magazijn. Wanneer de rollen nodig zijn in de fabriek lever ik ze aan. De uitdaging is elke week de pallets met rollen verwerken voor de nieuwe lading komt. Wanneer de magazijnvloer vol staat met rollen wanneer de nieuwe lading komt hebben we weinig ruimte voor ons werk met de heftruck.
Welke ontwikkelingen heb je doorgemaakt bij Hylas?
Toen ik nog voor een pakketdienst werkte zat ik niet zo vaak op de heftruck. Daardoor heb ik in mijn eerste jaar bij Hylas ook wel een aantal keer schade gereden. Gelukkig heb ik inmiddels veel ruimte gekregen om te oefenen en ben ik nu een veel betere chauffeur dan toen ik binnen kwam.
Wat doen we bij Hylas waar je het meest trots op bent?
Bij Hylas dragen we met ons product bij aan duurzaamheid. Met het doek dat wij produceren kunnen we in de zomer huizen koel houden zonder dat we de airco aan hoeven te zetten. Zonwering is dus een duurzame manier om onszelf af te koelen. Daarnaast vind ik dat iedereen hier op een respectvolle manier met elkaar omgaat, daar ben ik trots op.

Asia Zuranska | Productiemedewerker

Lees hier het verhaal van Asia

Hoe ben je bij Hylas gekomen?
Toen ik vanuit Veghel naar Arnhem ben verhuisd was ik opzoek naar een nieuwe baan. Via een uitzendbureau ben ik destijds bij Hylas terecht gekomen.

Waarom heb je toen voor Hylas gekozen?
Voordat ik bij Hylas ben komen werken heb ik in een totaal andere branche gewerkt. Ik werkte bij een bedrijf dat zich bezig hield met catering verzorgen. Ik wilde toen eigenlijk graag een uitdaging op een totaal ander gebied. Hylas is bezig met zonwering, dus dat is echt een compleet andere branche en dat leek me ontzettend leuk.

Wat is de uitdaging in jouw werk?
Ik ben productiemedewerker en ik werk meestal bij een forsstrom machine. De uitdaging in mijn werk is dat ik alles op tijd klaar heb, zodat de orders op het gewenste bij de klant geleverd kunnen worden.

Welke ontwikkelingen heb je doorgemaakt bij Hylas?
Bij Hylas communiceren we veel met de collega’s. Hierdoor heb ik mijn Nederlands ook op een leuke manier een stuk kunnen verbeteren.